Vaaaaaaaaaarmt

Jag svettas. Jag är ett monster av värme... det är 30 grader på altanen här på jobbet... i skuggan!!! Jag vill bada. Jag och min jobbarkompis Annika funderar på att lasta in alla tanter i färdtjänstbussen och dumpa dom och oss själva i något vatten någonstans...  Hojja!!! Men jag klagar inte (så mycket) för det är skönt att solen äntligen kommit. Det var på tiden.

Igår var det hälsa på barnmorskandags igen. Och tjata- på- sandra- för- att- hon- inte- äter- järntabletter- dax... Men min vana trogen tänker jag även denna gång ignorera och bara äta leverpastej och blodpudding och det kommer att gå så bra så!

Efter sjukhusbesök fick jag en mycket kännbar släng av bäbisnojja och for på Lindex och spenderade över 200 kronor på bäbiskläder. Skitgulliga!! Och det var faktiskt halva reapriset så de flesta kostade typ 20 kronor plagget. Kännde mej som en bra mamma sen och for å badade i falkträsket. Skönt!

Hann även med att åka iväg till burvik igår kväll och hälsade på x-jobbskompisen. Hon har en lite kattunge som heter Blå. Mycket mycket söt var den. Och snabb! Men jag hann fånga och Kicki fotade så med lite tur kanske jag kan få upp en kattungebild på bloggen.

Hur är det möjligt

att vara så fantastiskt jävla ouppdaterad???

Jag är ungefär 3 sekunder från att sprängas. Om människor som har betalt för att utföra en arbetsuppgift kunde prova att läsa in sig lite på  den arbetsbeskrivning som följer med beslutet attt tacka ja till ett jobb så skulle jag inte behöva bli så förbannat jävla skitarg!!!

Och  - sen när är det för mycket begärt att fullt friska människor ska hålla reda på vilken veckodag det är???


.... puh ... Nu känns det en aning bättre...  


Nu något roligare: Mickekompisen  har kommit in på en fotoskola i landet långt borta (stockholm) och komer att vara försvunnen i två år! Kul för han, lite mindre kul för mej som inte kommer att kunna träffa honom varje dag, ens om jag vill... men jag kan ju alltid ringa när abstinensen blir för svår!

Skrev ju tidigare att det skulle spelas gitarr med Jocke på den inglasade altanen i går kväll... det visade sig bli ett litet ljug, för Jocke valde att stanna i Piteå och tjäna pengar och jag valde att ta med mej Mårten och fara till Medle för att hälsa på Andersson och Cissi och hundvalpen! I gott sälskap av bullar kaffe och the bestämde vi oss för att åka till stockholm någon gång i höst och... jaa... mest bara vara. Och titta på saker... Typ museum, människor och kanske lite kläder. Jag tror att det kan bli riktigt trevligt!

Helt oförberedd var jag dock på det faktum att Cissi håller på att bli syfröken (jaa, det visste jag ju egntligen) men jag hade inte tänkt på vad detta i förlängningen kunde betyda för min bäbis och mitt framtida bröllop. Så när vi pratat klart om stockholm bestämde vi att Cissi ska få sy dopklänningen till bäbisen och min brudkläning! Hipp och Hurra så effektiva vi kan va! Det återstår då bara den där lilla detaljen... MAN. För jag har ingen att gifta mej med. Mårten vill inte. Övertalning står numera ganska högt på min lista över saker att fixa...