Helgens aktiviteter - eller brist på aktiviteter

I helgen skulle vi verkligen fixa här hemma!
Det är konstigt det här med hus, man blir verkligen ALDRIG klar... Det finns alltid något nytt på "Att göra listan" 
Ja, iallfall.

Fredagen började tiiiidigt för min del. Barnmorskebesök klockan åtta på morgonen. . . Jag var inte där klockan åtta... men strax efter! Sedan skulle jag egentligen gå på stan en snabbis men jag var helt trött och konstig och framförallt fruktansvärt törstig så jag for till Jenny istället och snålade mej en frukostmacka och orimliga mängder vatten. Detta tilltag resulterade i att
1 Marcus höll på att tappa hakan, han har nog inte sett mej vaken så tidigt sen den tiden när vi delade lägnehet alla tre, och knappt ens då!
2 Jag blev betydligt mindre intresserad av att fara på stan
3 Det helt plötsligt kändes mycket viktigt att få vara med Jenny - lääänge....

Så  när klockan var ungefär halv sex på eftemiddagen kom jag hem till hus, katter och en hungrig man. Jag hade inte gjort en enda av dom stangrejjer jag hade tänkt och jag var trött som ett murveldjur efter att ha spenderat dagen med Jennys ljuvliga grabbar. Somnade sött i sängen klockan åtta efter Mårten hade gjort mat till mej och vi hade gjort ett försök att gemensamt sätta upp nya sänglampor. Nu sitter lamporna där, men det är inte ett resultat av en gemensam ansträngning...  Jag konstaterar att jag och mårten är jätteduktiga på att göra saker, men vi är inte jätteduktiga på att göra saker tillsammans.


Lördag. Var bjuden på kalas hos Boman och var påväg dit efter att ha lämnat Mårten på hockeyn, men blev yrslig, matt och konstig (ett alltmer vanligt förekommande fenomen hos mej nuförtiden) så jag och bilen åkte till Ursviken och kraschlandade i mammas soffa istället. Och där förblev jag tills hockeyn var slut. Roade mej med att studera lillebrors ett och etthalvtåring som gick omkring och var söt. En annan sak som också roar när Inah är hos mamma och pappa, är den förvandling som sker när mamma och pappa plötsligt blir farmor och farfar. Dom blir jätteroliga då!

Kom hem till huset och fick besök av fika, Boman, Kvande och ett Mycket Roligt Spel som gick ut på att man skulle spela gitarr med en liten gitarr som såg ut om en gitarr men inte funkade som en gitarr, vilket självklart resluterade i att jag var sämst av alla på detta fantastiska spel. Men kul var det!

Söndag. Skyltsöndag. Mot bättre vetande hittade jag på att jag vill titta på tomtarna! Så fulltändigt idiotiskt korkat av tjejen som inte ens orkar gå uppför lägenhetstrapporna till Bomans lägenhet... Ibland överträffar man sig själv! Så Mårten och jag gick till odentorget och tillbaka och jag är numera fullkomligt övertygad om att jag ALDIG MER SKA SKYLTSÖNDAG MEJ! Nånsin! Det är INTE roligt!

Efter denna fysiska ansträngning blev det pizzapicknick på vitberget - där vi försökte beundra utsikten... Men det enda vi såg var snödis. Pizzan ner i magen och sen bar det av till bergsbyn på ettårskalas. Tanken var att vi bara skulle titta in  och titta ut, men på något vis blev vi kvar till närmare halv elva... (då sov ettåringen sedan länge) Men trevligt var det!

Så helgen kan sammanfattas med att vi har gjort en massa, men inget av det som stod på att göra listan...

Kommentarer
Postat av: Kicki

Men ni hade förmodligen betydligt mycket trevligare än om ni hade hållit er till att-göralistan! Själv hade jag jobbjobb och jobb på min att göra lista. Jag klarade av alltihop! Nu är det bara en kväll kvar, sen är jag ledig en hel dag! :)

Postat av: Anonym

Jag tror för övrigt att bebisen kommer att hålla ut i allafall till den 3:e december! Då hinner du ju julpynta till 1:a advent först! :) Det är mitt tips, det där med längd och vikt det ger jag mig inte på för jag är kass på bebisar! :) Kram

2007-11-28 @ 00:04:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback