Inget

har hänt här.

Jo, igår var Johanna, Martin, Vilja och Vidar förbi här. Åsså åt vi lite tårta för Johanna blev ännu fler år igår. Igår var också dagen när jag var ute i dagsljus för första gången på Mycket länge. Helt underbart. Neela valde nämligen att både somna i vettig tid och somna om efter hon mitt.i-natten-ätit, viket resulterade i att vi firade med fläskifilé och potatisgratäng till middag!! Gott!

Men i natt var vi tillbaka i gamla mönster :(  Sov till halv fem, vaken till tio - halv elva, sovit hela dagen...  Blää... Men jag har ett nytt trick till natten som kommer nu... Så kanske, kanske blir morgondagen en bra dag.

Imorgon har vi stora planer. På förmiddagen ska jag och Johanna med tillhörande barn åka och gosa med Thereses kattungar och prata strunt i Bodan och sen ska jag möta Mårten på stan och vi ska göra av med pengar! Kanske kanske ska jag köpa mej en bärbar dator. Jag kan inte riktigt motivera varför jag egentligen behöver en, med mer än att jag vill ha, men den motiveringen får räcka den här gången. Självklart finns det tusen saker jag hellre skulle behövt lägga pengarna på, men det tänker jag högaktningsfullt skita i och köpa något onödigt istället! Som en dator... Ett krav har jag dock: Den måste vara vit. Det är fint.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej hej!!

Blev det nån dator för dig? Om ni har lust att kika förbi i morrn så skulle ingen bli gladare än jag. Känns aptrist att ha barnen på dagis men ändå sitter jag som fast hemma. Det skulle kännas hemskt om jag åkt iväg nånstans och dom ringer och Kevin är helt vild.

Postat av: Kicki

Men lamporna var ju vita i alla fall! :)

2008-01-23 @ 15:40:43
URL: http://nifty.blogg.se
Postat av: Emma

Hej! Du har en utmaning att hämta på min blogg. Kram

2008-01-24 @ 17:56:26
URL: http://emsie.blogg.se
Postat av: Emma

Ja det var väl hurtigt av oss :-) Vi skulle gå till öppna förskolan där, men det var ju ingen kvar då vi väl kom dit så nästa gång blir det bilen :-) Du ska inte hänga med dit förresten? Tisdagar klockan 10 är det

2008-01-25 @ 17:18:46
URL: http://emsie.blogg.se
Postat av: Emma

Skönt att ni också har fått sova! Ikväll somnade Knut tidigt så då får man förbereda sig på ett extra nattmål. Det är tufft för en själv, men det är å andra sidan inte så dumt att få lite egentid på kvällen heller..

Jepp det går bara bra att boka en tid för rådgivning, för det är en riktig djungel det där med föräldrapenningen.. hur många dagar/vecka tar du ut nu?

2008-01-26 @ 23:06:50
URL: http://emsie.blogg.se
Postat av: Emma

Hej! Jag tänkte bara tipsa om att det finns en gunga ute på blocket nu till bra pris: http://www.blocket.se/vi/14941564.htm?ca=2_s

2008-01-28 @ 11:02:49
URL: http://emsie.blogg.se
Postat av: Therese

*Du har blivit utmanad*

2008-01-28 @ 14:07:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback