Sommarlov

Nu tar vi sommarlov från bloggskrivande och allt annat som man kan ha lov ifrån. Detta betyder med andra ord att det inte kommer att uppdateras med någon framfart alls den närmaste tiden.

Fast det är ju inte helt omöjligt att jag slänger in nåt litet inlägg nån gång emellanåt.... Ifall Neela somnar tidigt nån kväll eller så... Men troligheten att detta inträffar är.... Liten. Mycket liten.

Ha en ljuvlig sommar på er - gör så lite som möjligt och njut mer än vad som är nyttigt. I händelse av kreativitetsöverfall, gör som en vän till mej och köp ett riktigt fint block där du kan skriva ner bra saker - kul att läsa den 17 november när livet är låååångt ifrån sommar och semester...

Jag hörs när jag lovat mej klart! 

små beslut

Måndag.
Moln.
Vad ska vi göra idag?

Förslagen är följande:
Hälsa på min mormor
Hälsa på min Farmor
Tvätta
Försöka pyssla
Åka till Anderstorp och titta på Kickis lilla hund.
Tanka bilen.
Ringa viktiga samtal (Optikern, Massörerna, Hasses Saabsevice...)
Handla
Mysa och se film hela dagen.


Flera av dessa går att kombinera och jag skulle kunna tänka mej att det är vad som kommer att hända idag.

regn och blåst

det är riktigt mysväder idag!

Fast jag hde ett stort antal saker på "attgöralistan" tror jag att jag stannar inne och undviker risken att flyta iväg mot okännt mål ifall jag sticker ut nosen.

Lillan sover och jag har stekt köttfärs. Här ska nämligen bjudas på middag ikväll. Tyvärr verkar en av middagsgästerna vara lite sjuk, men jag lagar mat ändå så får man väl se vem som vill äta upp den!

Dagens meny:
Lasange
eller
Köttfärsgratäng

Kaffe och små bitar mörk choklad 
eller
Kaffe och Äppelpaj (den är dock beroende på hur länge Neela tänker sova i eftermiddag)

Borde haft nån liten förrätt...
Förslag?
(Helst fiskfria sådana då en av middagsgästerna i kombination med fisk brukar resultera i total andnöd och tilhörande akutbesök...)

till och baks

överlevde.

Det är med bottenkänningarna och de riktigt höga flygturerna man vet att man lever.

Har varit i stockholm och hälsat på aporna på skansen, träffat Kvanden, Micke, en alldeles för stor mängd turister, en miljard stockholmsbilar, fina hus i täby, globen med tillhörande hotell och PANDURO!!!

Kunde efter hemfärden konstatera att jag inte är så förtjust i stora städer... iallafall inte när jag ska ha med mej en barnvagn och det är över tretti grader varmt och det är fler än jag som vil se på björnungarna på skansen.

Ett konstaterande:
Det är långt till stockholm. Särskilt långt med liten bil, liten flicka med ont i magen(?) och en lätt huvudvärk...