bilder kommer

inom kort. Bilderna kommer att föreställa Påskens aktiviteter, eller snarare resultatet av påskens aktiviteter. Hittentills har en otroligt ful vägg blivit en färdiglimmad och målad vägg som inte längre är smutsbeige utan grön. Det har även inhandlats ett antal lister som vill flytta in i köket samt några minilister som ska placera ut sig i vardagsrummet. Våra innerdörrar (som fått pris i "fulaste innedörrar" - SM) är nu utan hadtag och låsanordningar för dessa ska imorgon bytas till några riktigt snygga som vi hittade på bygmax. Men innan dörrarna ska få nya handtag ska de bli slipade och sedan målade i den härliga färgen vit. Det kommer att bli tokfint hos oss!! Så jag och Mårten har med andra ord inte på något vis påskledigt, snarare arbetspåsk, men vi jobbar åt oss själva och vi känner oss såå duktiga!


Förövrigt var vi Ursviken igår. Hela dagen! Från tio på fm till nio på kvällen. Puh. Vi skulle grilla korv i det fina vädret tillsammans med Martin och Johanna men innan elden hunnit bli grillglöd hade vädret förändrats på ett inte så fördelaktigt sätt och vi frös. Korven åts dock upp iallafall och jag och Vilja åkte madrass, Martin skrämde halvt livet ur Mårten som skottade fram grillringen och det hela var - trots vädret - riktigt trevligt.

Senare hann vi med en promenad med vagnar, barn och lilla Chips. Neela sov gott fastän vägvalet inte alltid gav de bästa förutsättningarna till sådana aktiviteter. Vi råkade nämligen få för oss att ta oss till skellefteamn via skogen och förbi vattentornet. Detta visade sig vara ett mindre lyckat sätt att promenera på då inte så väldigt många hade gått den vägen före oss och ännu färre gjort det med barnvagn och förmodligen inte en enda gjort det med tvillingvagn... Men vi lyckades med alla barn i behåll vilket måste betraktas som ett lyckat resultat.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Glad påsk!!

Var är bilderna??


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback