OS

gissa vad vi hållit på med senaste veckorna?
Mest hela tiden faktiskt!
Kommer att bli ett tomrum  nu när OS är slut.
Och vilket OS sen - medaljer nästan hela tiden!
Hejja Sverige!!

Nu ska jag... kanske internetshoppa någon liten onödighet!!
Rooligt:)

?


vad håller dom på med på blogg.se - det ser ju olika ut varje gång man är in här!

Jag har nu återhämtat ... i över en vecka har vi nämligen Sovit På Natten.
Jag vet - det är helt sjukt!
Tänk att det finns dom som lever så hela tiden, känns lätt  overkligt!

SÅ nu börjar jag vara i nästan igenkännligt (jag vet inte på viket sätt jag tycker att det är ett ord men...) skick igen.
Otroligt skönt.


Vi håller på med nåt så sjukt spännande här i lilla gula huset. VI ringer till byggfirmor och planerar och skissar ivrigt på en övervåning till vårat hus. En övervåning som inte bara är och finns och passar bar att förvara julgranar, mammas TV-kartonger, mormors köksstolar och ett gäng kattburar på , utan en såndär övervåning som är varm öven på vintern och som innehåller två sovrum, en pyttehall och en ännu pyttigare toa. Det ska bli så fantastiskt att få flytta upp allas sängar och sovdon och få lite mer plats över till dagaktiviteter här nere.

Men än så länge är vi på stadeit ta in offerter och se vem som vill utföra undret på ett snyggt och billigt sätt. Jag är helt pirrig! Tänk att det äntligen ska bli nåt av en av alla planerna.

Har nyss pratat med faster i skåne och fixat boende för i maj ska här semestras! Och hälsas på kusiner fastrar och annat löst folk (läs Jimmi) och så ska det avläggas Låång visit på skånes djurpark! (Den bästa djurparken jag vet) Har förövrigt tagit beslutet att precis då, när vi är där ska alla djuren vilja visa upp sina nya ungar riktigt ordentligt och dom kommer att vara så söta så. (Nej jag är inte hög- jag har bara sovit mer än fyra timmar/dygn i några dagar)

Så, mina vänner - och ovänner- hör ni...

Nu vänder det!

lösa lösenordsgrejjen

lämna ett litet meddelande med nån liten mail eller liknande dit jag kan skicka ett litet lösenord ifall du vill läsa vidare på sambrabloggen...

bygga bo

Tänkte bygga lite på övervåningen...

Insåg snabbt att jag inte vet hur man gör
Ringde byggfirma
Inget svar
Ringde annan byggfirma
Hamnade i nån sorts växel


Blev less.
Ingen övervåning idag heller.
Kanske andan faller på igen...
nästa år...