första

helgen på det nya året.
Jag är så trött så trött, men ack så nöjd!
Idag har jag
-åkt madrass med godkänt resutat (inga allvarliga skador)
-fikat i Julias mammas trevliga hus
-sagt grattis till lillebror som vill bli stor
-flyttat omkring möbler i vårat vardagsrum och vårat kök och helt plötsligt och magiskt kan man se golvet hos  oss... Jättekonstigt!

Tidigare i helgen har jag överlevt släktkalas där jag fick tillfälle att prova min nya och billiga kamera som visade sig vara ganska bra. Mycket bra köp av mej. Det är roligt när man lagt pengar på något och helt plötsligt inser att det var välinvesterade pengar. Lördagens dag lekte jag tvättbjörn ända till det blev mörkt och det var inte det minsta spännande. Kvällen blev desto intressantare med vänner, god mat (som jag inte lagade), spel och lite bilåkning med Jocke. Man kan verkligen aldrig åka för mycket bil med Jocke. Nu är klockan sent och eftersom jag lyckats med bedriften att få fortsätta min förskollärarkarriär på samma förskola så ska jag stiga upp om några timmar och vara glad och pigg...

MC till sommarn

MC till sommarnDet här en motorcykel som jag mycket väl skulle kunna tänka mej att äga. Har, så här på årets första och slöaste dag, träffat en kompis som hade en sån här till salu, så med lite tur så kan den bli min inom en snar framtid.

Nytt år har det blivit och nyårslöften som avgivits uppgår till den enorma summan av noll stycken. Däremot finns ett antal nyårsföhoppningar listade:

Bli med MC + Körkort
Vara modig och våga mer och mesa mindre
Bli mindre och lättare... gärna ganska mycket lättare...
Komma ihåg det fantastiska ordet Vill och bannlysa det tråkiga ordet Måste
Träna yoga minst tio gånger
Klättra i Grottor i Gideå
Paddla - gärna i Karsbäcken
Rida Westernridning
Skratta mer

Det var det.

Glatt 2007 på oss alla!