surt sa räven om inlägget

det försvann. Tryckte å spara och publiceraknappen och hips och vips borta!

Och inte ids jag skriva om.

Så en annan gång kanske jag berättar helgens läskigaste händelse och att vi haft en trevlig helg. Men just nu tror jag att jag skiter i det här å går å lägger mej. Hej och godnatt.


AAAAAAAAAAAJ!

jag tycker Inte om, jag förkastar, jag förklarar krig mot och jag hatar  mjölkstockning!!!

en och en halv månad ammning kvar, sen får det nog vara bra... Men hur vet mjölken att den inte behövs längre?? Blir det en enda lång mjölkstockning av alltihop då? Isåna fall ska jag aldrig sluta amma... och få bröst som tar slut nånstans vid knähöjd... hm...  Inte så kul det heller.

Funderar på att packa ihop min lilla flicka med tillhörande bäbisgrejjer och fara till min mamma och tycka synd om mej själv. Alternativt passera mammas jobb och tigga till mej lite medecin.

Nu sover Neela sött i vagnen ute på inglasningen och jag borde göra detsamma. Vatten vila värme...

Nu en liten tävling:
Nån har tjuvlånat nåt. Gissa vem och vad!


D H????

Inser till min förfäran att nya avsnitt av Desperate Housevifes började igår...
Och jag kan inte påstå att jag på något sätt ägnade mej åt tv:iga aktiviteter igår kväll!

Skit skit skit!!!

pengar

Jag har kommit fram till att pengar är ett mycket besvärligt påfund.
Tror att jag ska försöka mej på att göra en budget.
Ska skriva upp och räkna och sånt...
Leka lite lyxfällan helt enkelt.
Får för mej att mitt förhållande till pengar kommer att kännas mindre kompicerat på det sättet.

ska förövrigt besikta den vita volvon i eftermiddag... har ingen aning om hur det kommer att gå. har ju inte kört den själv på länge eftersom jag och Neela har den röda...

...
tänkte att jag skulle lägga in en liten bild på den snygga bilen ;) men inser att jag inte har ett enda foto där den ens skymtar!  Så ni får en bild på en somrig Johan istället :)
Såna här sommarkvällar längtar vi efter - eller hur?
image51


mammaliv

har hitentills blivit spydd på två gånger, bytt bajsblöja 3 gånger... och klockan är åtta... på morgonen...

vet inte

hur det ser ut i era fönster ikväll men hos oss ser det ut såhär:

image50

Det gör ingen skillnad.
Engla kommer inte tillbaka.
Men det känns bra, för när jag ser ljuset tänker jag på henne, en liten flicka som jag inte kände men vars öde berört mig oerhört.

inget spännande. Alls.

Har efter moget övervägande kommit fram till följande:

Min blogg suger.
Jag uppdaterar aldeles för sällan för att det ska kännas tillfredställande och jag skriver om totalt ointressanta saker. Jag har förvandlat bloggen från att vara ett ställe där jag funderat och reflekterat över saker som hänt mej till att bli ett avlämpningsställe för "det här har hänt idag". Jag har dessutom lyckats med bedriften att konstatera att jag : Stigit upp, matat min dotter, duschat, ätit frukost, gått ut med vagnen, väntat på att Neela ska vakna, gjort middag, sett TV, sövt barn och krypit isäng, om och om igen till leda och värk för alla som av misstag avlagt visit på denna sida. Och detta utan att framföra en enda åsikt om tingens ordning eller minsta reflektion om omvärlden. Så, jag säger det igen: Min blogg suger.
Eller kanske är det så att mitt liv suger? Har jag förlorat förmågan till hjärnaktivitet för att jag fått bäbis? Eller har jag utveckats till en sådan fullblodsegoist att jag inte längre tycker att något annat är viktigt utom mina egna -och i viss mån Neelas- förehavanden?

Hur som helst. Tror att jag ska samla ihop de eventuellt kvarvarande hjärncellerna, göra en funktionsanalys på dessa och sedan ägna några minuter åt att komma fram till om bloggmord blir mitt nästa uppdrag i min kamp att göra en skillnad för någon här i världen.  Till dess: Puss och Kram.

förresten kan Lotus få roa er så länge... Inspirerad av lilla dreggeltjejen...
image48

lördagkväll

Neela sover sött i sin vagn.

Mårten ser på tv - utan ljud.

Jag har suttit vid köksbordet och druckit två stora koppar te, läst en onödig tidning med intelligensbefriat innehåll och njutit slappnat av och känt efter...

Livet är verkligen helt UNDERBART

image47

(Bodanträsket från en av sina bättre sidor, sommaren 2005)