Hav

Vi har åkt båt på havet!
Inte dumt. Neela tyckte dessutom att båt var ett trivsamt färdsätt vilket gjorde det hela betydligt enklare. Jag hade satsat mina pengar på att hon skulle tycka att det var jättefarligt, särskilt med tanke på att en båtmotor har ett ljud som påminner om en dammsugare, och dammsugarljud är ju inte ett ljud som Neela uppskattar.

Men härligt var det iallafall. Vädret var som sommarväder är mest - skiftande - men humöret var på topp ända tills klockan blev åtta och vi satte oss för att genomlida Allsång på Skansen. Men ÅÅÅÅH!!! Allsång, det betyder väl ungefär att alla ska sjunga eller?? Men ingen kommer att sjunga om man bara har med låtar som i princip inge har hört. Nä. Det var en helt vädelöst spenderad timma kan jag meddela. För er som missade: Grattis.

Idag har vi hälsat på hos en familj som vi aldrig varit till förut. Sånt är alltid jättespännande och oftast roligt. Neela fick se en massa bäbisar, några i hennes ålder och några som var yngre. Hon skarattade och gjorde sina pipgaste ljud, allt för att göra ett bra intryck. Till sin repertoar la hon även en nedriven växt, följt av ett strålande leende och stolt uppvisande av en av dom små rosa blommorna som borde suttit på växten... Hon blev riktigt arg när vi tog av henne den. Vår dotter har ett fantastiskt humör. Hon kan både vara jätteglad och jättearg - vid högtidliga tillfällen nästan samtidigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback