Bloggen kapad av kända brottslingar

image3

Sneaky peaky meaky....

image5

Mika... sover.... zzzzz..... zzzzzz .....zzzzzzz.... än så länge...


image6

Vad vill du??


image7

Avslappning är en konstform


image8

Du stör... GÅ!!!!!


image9

Hehe... jag är rolig!!! Jag har kapat bloggen!
Från och med nu kommer bara idolbilder på mej att finnas på den här sidan!
 HAHA

Fredakväll

och inga spännande planer. Shoppa med Kicki imorgon förmiddag, resten av helgen obokad...

Är helt obefogat men sjukt trött. Klockan är halv tio och jag har varit ensam i lägenheten sen strax före åtta och fått exakt inget gjort. Känner mej som en kass... person. Har haft nån sorts möte med min chef idag, det är kanske därför jag är trött. Efter det mötet tog jag iallafall beslutet att söka sommarjobb på annat ställe än mitt nuvarande jobb. Kanske får jag semester nästa år... eller nästa...

Jaja. Vädret är underbart och inom en överskådlig framtid är till och med galonisarnas tid förbi. Då ska jag dansa en liten dans! 

Det är som att det aldrig tar slut saker som borde göras.  Och ju längre det går ju jobbigare blir det att  försöka ta itu med dem. Dom växer och blir till stora och oövervinnerliga monster... inte helt olikt hur spindlar uppför sig... Men sommarjobbsmonstret har jag iallafall tagit upp kampen mot. Även om jag inte tjänar lika mkt om jag vårdbiträdar mej jämfört med förskollärarjobb, så betalar sig vårdjobb bättre än att gå hemma och dra benen efter sig och tjäna noll kronor. Noll kronor i månaden och nyss köpt hus är i min hjärna en omöjlig ekvation. Så får jag bara ett hyfsat schema så jobbar jag gärna där.

Nu ringde Johan och ville vara med mej. Trevligt. Jag suger ändå på bloggande. Iallafall ikväll. Over and out.

Dumma kisse!

Sitter här i godan ro och tänker uppdatera mej på mina vänners bloggar då; puff, puff, skrapskrap, puff. (det är ungefär nu jag vänder mej om, bara för att höra:) KRASCH!  Då har Lotus, den skiten, puttat ner Mårtens sista Nalle Puhglas  så det har gått i massor med bitar och jag måste stå på knä en låååång stund innan jag fått upp allt. Mycket onödigt! Fast det kan ju förstoss tänkas att han tänkte att vi skulle få något mindre att flytta och tänkte hjälpa till att minska flyttlasset genom att slå sönder lite glas. Det betalade sig iallafall med en utskällning och knäpp på nosen.

Idag har det varit en värderingsmänniska här och tittat på våran lägenhet.  Ska bli mycket intressant att se vad någon kan tänka sig att betala för den,  om någon vill ha den vill säga...  Längtar mer och  mer till huset nu  när det börjar bli varmt och skönt. Sedan jag började jobba har jag fått ett helt sjukt stort behov av att få vara ute, och det kommer att bli mycket trevligare när jag har en egen gård!

Idag var jag iväg med 5 fyraåringar på upptäcksfärd. Det är en ljuvlig ålder. Dom är verkligen helt igenom positiva. det räcker att man säger: Men kolla DÄR! med ett engagerat tonfall så har man hela gruppen med sig. Det är roligt. Däremot är dom Helt Utan Trafikvett! Att åka stjärtlapp rakt ut på en väg är för en fyraåring något som man inte behöver ägna en tanke. Tur för dom att dom har en fröken som kan ropa deras namn med ett bestämt tonfall när hon ser att något såndant är påväg att inträffa. När man är fyra år är det också fullt möjligt att man är odödlig. Idag klättrade vi upp för ett ganska brant berg (jag vet, inte skitsmart med gummistövlar som ger noll fäste vid blötsnö, fröken skäms lite för sitt tilltag, men trörstar sig med att barnen tyckte att det var både roligt och spännande) och när tjejen som var först kommit upp och inser att hon måste VÄNTA på dom andra (vänta är förövrigt ett ord med diffus innebörd om man är fyra) så kommer hon på den brillianta iden att jämfota hoppa sig ned från klippavsats till klippavsats. Då får fröken hjärtat i halsgropen och ropar med sin bestämndaste röst. "Stå aldeles stilla tills jag säger åt dej att rör på dej" Mycket pedagogiskt. Hm... Inte. Men det funkade. När hon blev less på att stå satte hon sig ner och min puls började slå normalt igen. Förutom "hoppa-på-klippavsatser-leken" var upptäcksfärden dagens stora höjdpunkt.

Imorgon klockan allra senast halv sju ska jag vara pigg och glad och träffa barn igen så mitt förnuft berättar nu med hög stämma att nu är det färdigbloggat för ikväll. "Gå och lägg mej!"  Så jag antar att det bara är att lyda. Gonatt

Sjunde mars

Idag har jag varit duktig.  Jag har fått iväg ... eller jag ett kuvert i min väska fortfarande, men jag har snart fått iväg mina a-kassepapper. Har varit på lärarförbundet och fått hjälp av två trevliga människor så nu ska allt vara i sin ordning. Hoppas jag.  Jag hade planer på att gå på banken också men dom hade den dåliga smaken att stänga innan jag hann dit, så det får bli en annan gång.

Igår var det en spännande dag. Då besiktade vi huset vilket var mycket intressant. Besiktningsmannen verkade kunnig och allt kändes bra. Han gick igenom huset och hade en mycket smart pryl med sig som mätade fukt. Vår källare var iallfall kruttorr. Hurra! Så imorgon är den stora dagen. Få pengar och skriva kontrakt. Få veta när vi får flytta in, eller snarare när vi får börja riva och grejja, men också dagen när vi måste bestämma hur mycket pengar vi vill låna och bankOla måste bestämma hur mycket han vill låna ut.

Det är mest hus som fyller mina tankar just nu, men en liten stund idag fick jag annat att tänka på. For ner till dojon och var med på träningen innan jag skulle iväg och äta med jobbet, och det här träningspasset var ett av de bästa på länge. Det är verkligen Roligt att träna Ju-jutsu! En kram till Jocke för dagens insats! Nu ska jag sova skönt, eller ligga i sängen och inreda och fundera...

HUS

Jag är med hus! Å herregud! Hur gick det här till? Men det känns bara hur roligt som helst! Undra om katterna kommer att gilla att vara kågekatter... Bäst att inte fråga, ifall dom säger nej... Nu ska här tapetseras och byggas toaletter, men först vill huset bli besiktigat och sedan vill det lånas en ansenlig summa pengar... men om jag inte tänker på det utan koncentrear mej på att jag kommer att ha en aldeles egen tomt att sola på i sommar då känns det bara underbart! Hurra, Hurra Hurra!


Hur ska detta då firas? Jag har ingen aning, jag har aldrig köpt hus förut. Några tips någon? Tårta kanske? Jag vet inte, men fira måste vi ju, kanske imorgon, då är det ju fredag!