?


vad håller dom på med på blogg.se - det ser ju olika ut varje gång man är in här!

Jag har nu återhämtat ... i över en vecka har vi nämligen Sovit På Natten.
Jag vet - det är helt sjukt!
Tänk att det finns dom som lever så hela tiden, känns lätt  overkligt!

SÅ nu börjar jag vara i nästan igenkännligt (jag vet inte på viket sätt jag tycker att det är ett ord men...) skick igen.
Otroligt skönt.


Vi håller på med nåt så sjukt spännande här i lilla gula huset. VI ringer till byggfirmor och planerar och skissar ivrigt på en övervåning till vårat hus. En övervåning som inte bara är och finns och passar bar att förvara julgranar, mammas TV-kartonger, mormors köksstolar och ett gäng kattburar på , utan en såndär övervåning som är varm öven på vintern och som innehåller två sovrum, en pyttehall och en ännu pyttigare toa. Det ska bli så fantastiskt att få flytta upp allas sängar och sovdon och få lite mer plats över till dagaktiviteter här nere.

Men än så länge är vi på stadeit ta in offerter och se vem som vill utföra undret på ett snyggt och billigt sätt. Jag är helt pirrig! Tänk att det äntligen ska bli nåt av en av alla planerna.

Har nyss pratat med faster i skåne och fixat boende för i maj ska här semestras! Och hälsas på kusiner fastrar och annat löst folk (läs Jimmi) och så ska det avläggas Låång visit på skånes djurpark! (Den bästa djurparken jag vet) Har förövrigt tagit beslutet att precis då, när vi är där ska alla djuren vilja visa upp sina nya ungar riktigt ordentligt och dom kommer att vara så söta så. (Nej jag är inte hög- jag har bara sovit mer än fyra timmar/dygn i några dagar)

Så, mina vänner - och ovänner- hör ni...

Nu vänder det!

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad underbart att höra att livet börjar ordna sig!Sömnbrist och ledsna barn är ju bland det jobbigaste som finns. Ganska högt på min lista finns också gnälliga barn :-)... men har man fått sova så brukar det gå bra!

Vi ser fram emot ett besök senare i vår då? Vi älskar också Skånes djurpark!

Kram kram!

2010-02-10 @ 14:25:47
Postat av: Anette

Underbart att läsa dessa ord "Nu vänder det"

Jag hoppas att det bara blir bättre och bättre från och med nu! Sköt om er! Kram

2010-02-10 @ 15:41:07
Postat av: Therese

JAAAAA!!!!! Va skönt att läsa att det vänder! Vi hörs nån dag framöver, stor kram till er alla!!!

2010-02-10 @ 18:47:41
Postat av: Jenny

Hejja bebis!! Hoppas hon får forsätta må som den prinsessa hon faktiskt är :-) Det är kanske NU det är dags att få njuta av att vara tvåbarnsmamma. :-)

Kram på er!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback