lillan som blev stor

Noomi behöver nya kläder.

Så jag garderobsshoppade lite. Det är faktiskt jättekul att ta fram Neelas gamla kläder och vara lite nostalgisk en stund. Inser att Neela hade väldigt många klänningar som hon aldrig hann ha och det är troligt att Noomi inte heller kommer att hinna ha alla så jag tror att jag får donera nån till Wilma ifall hon vill ha.

Annars är allt bra här, men vi har händerna fulla av vardag, men på ett bra sätt. Ikväll kommer några gamla vänner på besök och det serjag verkligen fram emot, dock hinner jag inte baka, så det får ICA göra  - och det gör dom ju så gärna - bara man ger dom pengar... Nu blev Noomi less och Neela vill bli hämtad på dagis och hunden vill ut å kissa...

pank :(

Har varit aktiv idag! Det är roligt när det händer grejjer i mitt liv och idag har det hänt flera saker.

När jag fylde tretti fick jag presentkort på Aqua Spa av Mårten. Idag (nästan ett år senare) har jag löst in det och avnjutit 55 minuters spamassage - ni hör ju bara på ordet hur fantastiskt trevliga 55 minuter det var! Jiha och jätteskönt - och -jag fick ligga på rygg - jag som vanligtvis ligger på sidan och försöker ta lite plats samtidigt som jag balanserar Noomi på min högra arm längst ut på sängkanten medan Neela sparkar mej i ryggen... ja , så lite massage var inte fel.

Sen skulle jag tvär (jag vet, redan här är det upplagt för katastrof) kolla på ett par skor som jag önskat mej i present av mamma. Min vana trogen vägrar jag av princip betala parkeringsavgift (utom på brinken där bilen blir varm medan den väntar) och vanligtvis brukar det gå bra, men just idag bestämde sig parkeringsvakterna för att arbeta lite extra hårt och jag blev bötad. Morr och morr och morr. Köpte arggodisar för att inte köra över någon i ren ilska på vägen hem (vilket denna någon knappast hade märkt då jag på denna färd använde mej av mammas lilla micra som knapps märks för den är så liten). Hur som helst. Onödig utgift.

Sedan bleve det kväll och jag och Noomi forade till frostkåge och kollade in Me&I:s vårkläder och ... nu är klädkontot för våren: TÖMT!
Kurbits hette serien som åt upp mina pengar. Noomi och Neela fick varsin klänning med tillhörande strumpbyxor och jag fick klänning, tights och omlottkofta. Inte det minsta billigt med snorsnyggt hoppas vi - och lite roligt att vi kan vara nästan lika alla tre. Klänningarna hade nämligne samma mönster men olika utseende alla tre.

Så nu är jag hemma och det är kväll och barnen sover lite och jag tänker räcersova för snart vaknar Neela och kräks för första gången denna natt (hon har hållit på med det till och från i typ 6 veckor så jag känner mej som en rutinerad kräktorkare nuförtiden..) Hon har dessutom hosta och feber och sjuka mängder snor - stackars liten... Inge dagis för henne imorrn med andra ord.

lilla förrådet

jag har alltid levt under föreställningen att vi hade ett litet förråd. För en vecka sedan skulle jag skotta av taket på sagda föörråd och har nu omvärderat min syn på förrådsstorleken till något mer i stil med: Vi har ett ganska stort förråd - iallafall har vi ett stort förrådstak när det kommer till att flytta en hög med snö från tak till mark. JÄTTELÄMMEN i armarna var jag när detta dåd var utfört och klart...

...och JÄTTELÄMMEN  i benen har jag varit igår och idag, för i helgen har jag kört skoter för första gången på kanske 13 år... Men det är verkligen så fruktansvärt roligt så jag nästan skulle kuinna ta ett sms-lån bara för att få ha en egen... men bara nästan.

Nä , här bloggas det på lånad tid så hej och då!

räkningar

har nyss  betalat räkningar. Det är verkligen inte roligt. Det tar lång tid och man se bara hur nöjes och onödighets kontot blir mindre och mindre tills det försvinner med ett litet poff!

Önskan:
25 000 i 25 år.
Ja tack.


Fortfarande inte fått några offerter på övervåningen - men fått ca pris...

firma 1: ca 400 000 (ja, du läste rätt)
firma 2: ca 450 000

ja.

vet inte riktigt vad vi ska tycka om det.

Så vi väntar med att tycka nåt ett tag till.

Men vi konstaterar att vi betalade 590 000 för hela vårat hus när vi köpte det.