Nu kommer den!

Bilden alltså...

image40

inte många timmar gammal...

image41

Med öppna ögon :)

Neela

Lördag den 8 december 19 minuter över 4 var det dags för Neela att dra sitt första andetag i den stora världen.
Hon vägde då 3870 gram och var 51 cm lång.
Självklart är hon alltigenom perfekt och vi är så stolta!


Bodankul!

Har varit och ätit julmat. I Bodan hos Therese. Helt sjukt roligt! Vi lekte klappleken och vi alla fyra "vuxna" människor skrattade och skrek så vi kiknade... Helt vansinnigt roligt! Tänk vad lite julklappar kan göra med flickor i 25 -30-årsåldern...

Thereses katt Selma har fått bäbisar. Tre små kissemissar som var så söta att man lätt kunnat äta upp dom! Hur ska jag klara att inte ta hem en av som sen när dom blir stora? Det kommer att bli jättesvårt!

Har även hunnit med ett barnmorskebesök idag. Det gick bra, alla överlevde och bäbisen är fortfarande kvar i magen, lilla hjärtat pickar på och den sparkas och har sig.

Jag är så trött att jag ser i kors så jag tror att sängen är det bästa stället för mej nu...

Ljud i mitt hus!

Måste bara berätta dagens stora händelse:

Vi har ett eget ljudsystem!

Hurra Hurra Hurra och
 
God Jul på oss!

Kissemissedans!


ge upp?

Jag funderar på att ge upp mitt bloggande. Det händer ju INGET i mitt liv just nu. Jag är världens tråkigaste person och det värsta är at jag inte tänker göra nånting åt det... Jag är aldeles för matt och trött för det.

Igår var jag på en lååång promenad! Ända bort till slutet av Villagatan. Mårten var mycket vänlig och följde med. Vi roade oss med att noggrant studera alla andra människors julpynt, vilket gick bra med tanke på vilken fart vi for fram i... Omsprungna av sniglar och sköldpaddor... Typ.

När vi kom hem igen hälsade vi på en granne som jag inte träffat förut. Han var jättesöt, men har sålt sitt hus och kommer nu att bosätta sig och sin fru i stan istället. In i hans hus flyttar det en tremånaders bäbis med familj. Trevligt! Kompis till lilla frågetecken - som blivande farmor döpt bäbisen till... (Hon har köpt en julklapp och visste inte vad hon skulle skriva på paketet... Jag tyckte det var lite gulligt! )

När vi pratat klart med den flyttande granngubben råkade jag starta ett snöbollskrig som jag storligen förlorade - fastän jag fridlyste magen! Insåg ganska snart att snöbollskirg är en typisk aktivitet som kräver varm choklad och lussebullar efteråt så jag och Mårten for till Ica och handlade fika. Resten av kvällen förflöt i stilla lugn med en film som Mårten fått av en jobbarkompis. Den var riktigt bra, men självklart har jag ingen aning om vad den hette...

Ikväll har jag iallafall en sak att se fram emot: Desperata hemmafruar kommer att anlända till min TV exakt klockan nio och ikväll kanske jag hinner med de första minuterna, de som jag i vanliga fall brukar missa för att jag har glömt bort att det är tisdag...

Lite tråkigt

har jag idag. Bara supertrista "att göra" grejjer och inga roligheter i sikte :(

Borde tvätta, skicka viktiga papper som jag inte vet vars dom är och laga nån sorts middag... BLÄÄÄ!
Jag är less på mitt liv! Byt med mej! Jag vill fara till dojon och kasta runt på nån ikväll och komma tillbaka trött och glad och nöjd!

Ioförsig skulle lite jutsu nog göra susen för start av förlossning, men jag måste erkänna att det är lite blandade känslor. Nu är jag som van att ha en bäbis i magen... men jag är INTE van att ha en bäbis i famnen!
Herregud!
Hur kommer det att gå??
Tänk om jag glömmer att jag har fått den, eller om jag... inte vet jag... nåt annat hemskt!
Det är läskigt med barn. Andras barn är ju helt okej, dom kan man alltid återställa, men det kommer att bli svårt med våran egen... Fast nog är jag nyfiken också. Vem är du? Hallå! Kom ut! Jag vill veta!

Nu lilla bäbisen har du bara några timmar till på dej att komma ut om kicki ska ta hem priset i gissningstävlingen! Hade någon frågat mej inatt så hade jag varit ganska så säker på en Kickivinst, men nu är det lugnt i magen! Det är som att allt stannar av när jag sover.

Igår roade sig magen med sammandragningar hela dan och jag försökte städa, bjuda på middag och göra advent, vilket resulterade i en övertrötthet som inte var av denna världen! Sov i princip inte alls inatt och jag såg klockan bli halv fem och jag hörde plogbilarna och väghyvlarna när dom passerade här... Inte bra.

Pigg och utvilad till förlossningen? HA! Nej nej, nu ska vi vara vakna och ha ont på konstiga ställen och ha pirr i benen och svettas tills vi måste stiga upp och duscha och byta lakan i sängen, klockan tre på natten!!  Men det är säkert helt normalt... Normalt men besvärligt säger jag!

Inatt har jag en sak på min att göra lista: SOVA.
Och den som tänker hindra mej åker ut! 
...Gäller även bäbisar och katter!

TRÖTT!

Jag höll på att göra mig skyldig till mord inatt. Mika hade nämligen ett il av totalt busbehov - mitt i natten, och den enda anledningen att han överlevde var att jag insåg hur otroligt mycket snabbare han är än mej nuförtiden. Jag skulle inte ha en chans att jaga ikapp honom med den bästa vilja i världen.

Har sovit värdelöst  två nätter i rad. Humöret är därefter... Inatt ville bäbisen bråka och vara besvärlig, hur jag än låg var ingenting bekvämt, öm här öm där, för varm, för kall, ont i huvet, kattattack, trångt i sängen (båda katterna tyckte att min sida var den bästa sidan att sova på inatt - med undantag för Mikaracet då...) + att jag under hela eftermiddagen, kvällen och delar av natten hade sammandragningar som inte gjorde ont, men dom störde!

Nää, så idag är det ingen bra dag! Morr och fräs! Dessutom har jag bestämt mej för att städa toan, vilket känns skitjobbigt, för det kommer inte att låta sig göras utan att jag böjer mej ner och när jag gör det kommer jag att få en halsbränneattack som kan uppväcka lik!  Hurra vad positiv jag är idag...

Lägger in en bild på den lömska kompisen...
image39